homecontactfacebook

Contact Rapid:

Telefon mobil :0747050082

Telefon fix/fax :0368407620

Contact rapid

Email:
Subiect:
Mesaj:
Calculati : 3 + 8 = ?

Acasa

Germenii proaspeți sunt o hrană cu adevărat sănătoasă!

Germenii consumați proaspeți sunt, fără îndoială, alimentele cele mai vii dintre cele cunoscute, deoarece declanșează procese foarte intense de dezintoxicare și reîntinerire. De la cazurile de îmbătrânire prematură, malnutriție, obezitate, carențe de vitamine și minerale, până la bolile de inimă și chiar cancer, toate pot fi tratate prin introducerea în alimentație a germenilor proaspeți.

Germenii proaspeți sunt semințele de cereale sau de legume care au încolțit.

Practic, micuțele plante de câteva zile, împreună cu ceea ce a rămas constituie germenii. Fiecare sămânță conține energia nutritivă și microbiologică necesară pentru a dezvolta o nouă plantă, moment în care sunt activate și eliberate enzimele adiționale care, în stadiul de sămânță sunt inactive. Miracolul încolțirii dezvoltă, prin mijloace încă puțin cunoscute, cantități impresionante de substanțe bioactive, dezvoltând o cantitate impresionantă de energie, enzime, fosfor, magneziu, calciu și alte minerale care se triplează în câteva ore.

Enzimele

Enzimele sunt răspunzătoare de tinerețea organismului, aceste substanțe nu pot fi găsite în hrană preparată termic.

 

Germenii sunt recomandați în aproape orice împrejurare care impune suplimentarea aportului alimentar, asimilarea substanțelor nutritive fiind incomparabil mai eficientă decât în cazul suplimentelor alimentare.

Germenii conțin antioxidanți, ca vitaminele A, B, C, E, toate mineralale necesare, inclusiv unele rare ca seleniul și zincul, precum și multe altele pe care nu le găsim împreună în același element și într-o concentrație atât de mare. Consumați proaspeți, sunt cele mai vii alimente, fiind un element destul de important în lupta cu bolile, pentru că declanșează procese intense de dezintoxicare și întinerire. Contraindicații? NU SUNT!

 

Banner.blog

Produs recomandat

Germeni-de-varza-rosie5

likefb

counter hit make