Sucul de măr, morcov şi sfeclă roşie reprezintă o adevărată reţetă minune pentru sănătate, tratatând şi afecţiuni foarte grave.
Acest suc este un aliat chiar şi în cazul unor boli precum cancerul, deoarece inhibează dezvoltarea celulelor canceroase.
Este dovedit faptul că produsele naturale ajută foarte mult în tratarea unor boli şi acesta este şi cazul cancerului. În plus, ingredientele din acest suc sunt la îndemână oricui şi poate fi preparat foarte uşor în propria bucătărie.
Sfaturi alimentare de la specialişti pentru bolnavii de cancer
Medicamentul din casa noastră
Această combinaţie – morcov, măr şi sfeclă roşie – are efecte curative şi, mai mult decât atât, reprezintă o reală sursă de energie. Ideal ar fi ca sucul să fie preparat în casă, pe cât posibil din produse naturale care să nu provină din import. Grădina bunicii este locul ideal din care pot fi obţinute aceste fructe şi legume.
Fiind şi un bun detoxifiant, sucul consumat în fiecare zi ajută şi la slăbit. Tot această băutură oferă o mare parte din necesarul zilnic de vitamine şi minerale. Amestecul respectiv este foarte bun şi pentru sănătatea mintală, oferind organismului şi energie.
Ce este bine să mănânci ca să previi cancerul de colon
Cele trei ingrediente minune
Morcovii asigura vitamina A care contribuie la sanatatea ficatului, pe langa faptul ca este foarte buna pentru vedere. Vitamina A este foarte importanta in lupta cu ciroza, cancerul la ficat. Tot morcovii sunt cei care previn imbatranirea prematura a celulelor si mentin sanatatea acestora.
Sfecla rosie are un rol extrem de important pentru sanatatea noastra, fiind o sursa importanta de vitamine. La fel ca si morcovul, sfecla rosie combate cancerul la ficat, dar si alte afectiuni cum ar fi diabetul sau anemia. In plus, sfecla rosie regleaza tensiunea si previne problemele care apar odata cu tensiunea prea ridicata sau prea scazuta.
Merele sunt esentiale in alimentatia oricarei persoane. Pe langa faptul ca reprezinta o masa usoara si la indemana oricui, asigura si o mare parte din necesarul zilnic de vitamine.
Ce sa mananci ca sa previi cancerul pancreatic
Este recomandat consumul zilnic de suc de mar, morcov si sfecla rosie in cantitati cat mai mari cu putinta. Dimineata ar trebui consumata o doza de 250 de ml de suc.
Pe langa faptul ca acest suc reda sanatatea si ofera energie datorita vitaminelor sale, are si un gust foarte bun. Cei care nu agreeaza gustul sfeclei rosii trebuie sa stie ca marul preia din aroma puternica a sfeclei si ofera un gust dulce-acrisor foarte placut si racoros.
Bolnavii de cancer sunt cei care ar trebui sa consume in mod regulat suc de mar, morcov si sfecla rosie, chiar si dupa ce boala este tratata.